вторник, 23 декември 2014 г.

АГНЕШКИ ШИШ ПО СТРАНДЖАНСКИ

АГНЕШКИ ШИШ ПО СТРАНДЖАНСКИ

АГНЕШКИ ШИШОВЕ
Продукти: агнешко месо 1 кг, агнешки дреболии 300 г, краве масло 50 г (2 супени лъжици), черен пипер 10 зърна, червен пипер 10 г (1 супена лъжица), сол на вкус.
Начин на приготвяне: Месото и дреболиите се нарязват на дребни парченца, посоляват се и се поръсват с червения и черния пипер, разбъркват се и се оставят да престоят 1-2 часа. След това се нанизват на дървен шиш, като се слага месо, дробче, месо, бъбрек, месо, момица, месо, дробче и т.н., и се пекат на жар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар