Продукти: 1 пиле, стръкчета и коренчета магданоз, 1-2 моркова, няколко зърна черен пипер, 2–3 супени лъжици олио, 3 супени лъжици брашно, 1 връзка ситно нарязан магданоз, 1/2 пакетче краве масло, лимонов сок, сол на вкус.
Начин на приготвяне: Пилето се нарязва на парчета и се пуска във вряща подсолена вода с коренчетата магданоз, моркова и черния пипер. Бульонът се прецежда. Брашното се запържва леко в олиото. Разрежда се с бульона, прибавя се магданозът и се вари няколко минути. Слагат се маслото и лимоновият сок и се сервира.
Начин на приготвяне: Пилето се нарязва на парчета и се пуска във вряща подсолена вода с коренчетата магданоз, моркова и черния пипер. Бульонът се прецежда. Брашното се запържва леко в олиото. Разрежда се с бульона, прибавя се магданозът и се вари няколко минути. Слагат се маслото и лимоновият сок и се сервира.