Продукти: 1 кг телешко месо, 1/2 чаша предпочитана мазнина, 5-6 моркова, 6-8 зелени камби, 2 корена пащърнак, по 200 г карфиол и зелен фасул, 3-4 домата, 1 чаена лъжичка червен пипер, 2-3 глави кромид лук, магданоз, сол.
Начин на приготвяне: Лукът се нарязва на филийки, морковът на колелца, месото на хапки. Задушават се в мазнината. Прибавят се последователно нарязаните на ивички камби, разделеният на розички карфиол, предварително бланшираният зелен фасул и нарязаният на кубчета пащърнак. Като поомекнат зеленчуците, се прибавят червеният пипер и 1 чаша топла вода. Посолява се. Разбърква се и се покрива с нарязаните на филийки домати, поръсва се със
ситно нарязан магданоз и се оставя да поври на слаб огън или се запича във фурна.
ситно нарязан магданоз и се оставя да поври на слаб огън или се запича във фурна.